Αρχική Σελίδα Νέα

Τα μηχανήματα YNF παρευρίσκονται στα 18-21 Σεπτεμβρίου 2019 ΤΖΑΚΆΡΤΑ ΔΙΕΘΝΈΣ EXPO. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Πιστοποίηση
καλής ποιότητας Σύζευξη εκσκαφέων για τις πωλήσεις
καλής ποιότητας Σύζευξη εκσκαφέων για τις πωλήσεις
Αναθεωρήσεις πελατών
Συνεργαζόμαστε στα προϊόντα Yingfeng πιό έπειτα 10 έτη. Πραγματικά με την καλή ποιότητα και την ανταγωνιστική τιμή. Είμαστε συνέταιρος φίλων πιό έπειτα.

—— Antonio

Ο πολύ επαγγελματικός προμηθευτής μερών εκσκαφέων, μπορεί ακριβής και έγκαιρη απάντηση στην ερώτησή μου, να ανταποκριθεί συνολικά στα πρότυπά μου!

—— Shazad

Γεια Sherrie, έχουμε εγκατασταθεί. Η ποιότητα συζεύξεων είναι μεγάλη. Παρακαλώ τακτοποιήστε τη μαζική παραγωγή για την επόμενη διαταγή. Ευχαριστίες.

—— Ο κ. Jack με γρύλλο

Είμαι Online Chat Now
επιχείρηση Νέα

Τα μηχανήματα YNF παρευρίσκονται στα 18-21 Σεπτεμβρίου 2019 ΤΖΑΚΆΡΤΑ ΔΙΕΘΝΈΣ EXPO. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Τα μηχανήματα YNF παρευρίσκονται στα 18-21 Σεπτεμβρίου 2019 ΤΖΑΚΆΡΤΑ ΔΙΕΘΝΈΣ EXPO. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ

Τα μηχανήματα YNF, ένας από τους μεγαλύτερους προμηθευτές μερών εκσκαφέων στην Κίνα, παρευρίσκονται στα 18-21 Σεπτεμβρίου 2019 ΤΖΑΚΆΡΤΑ ΔΙΕΘΝΈΣ EXPO. ΙΝΔΟΝΗΣΙΑ αυτήν την περίοδο.

 

 

Περίπου η κατασκευή Ινδονησία:

Η κατασκευή Ινδονησία είναι μια έκθεση διεθνούς εμπορίου για την οικοδόμηση και την υποδομή και θα διοργανωθεί στην Τζακάρτα. Αυτή η έκθεση είναι πλατφόρμα επικοινωνία και ενημέρωση στη βιομηχανία και προσφέρει στις εκθέτοντας επιχειρήσεις την ευκαιρία να παρουσιάσει σε ένα ακροατήριο εμπειρογνωμόνων εδώ. Οι επισκέπτες μπορούν να βρούν τις σε βάθος και εκτενείς πληροφορίες εδώ για τις πιό πρώην εξελίξεις, τις τάσεις, τα προϊόντα και τις υπηρεσίες στους διάφορους τομείς.

Γενικά οι διοργανωτές που καλωσορίζονται τις 3 ημέρες της έκθεσης, από 19. Σεπτέμβριος σε 21. Το Σεπτέμβριο του 2018, περίπου 280 εκθέτες από 36 χώρες και 8178 επισκέπτες στην κατασκευή Ινδονησία στην Τζακάρτα.

Η 21$η έκδοση της κατασκευής Ινδονησία πραγματοποιείται 4 ημέρες από την Τετάρτη., της 18.09.2019 καθισμένος., της 21.09.2019 στην Τζακάρτα.

 

Περίπου ΜΗΧΑΝΉΜΑΤΑ YNF:

Τα μηχανήματα YNF παρέχουν τα μέρη εκσκαφέων για το Caterpillar, Hitachi, τη KOMATSU, τη Hyundai, τους εκσκαφείς Sumitomo και τα μέρη αέρα compressore για τον άτλαντα Copco και περισσότερους.

Το όριο μηχανημάτων κατασκευής Yingfeng είναι μια επιχείρηση που έχει και την εμπορική επιχείρηση και το κύριο εργοστάσιο. Το γραφείο και η αίθουσα εκθέσεως βρίσκονται σε Guangzhou, περιοχή Panyu. Παράγουμε και πωλούμε το διάφορο εκσκαφέα parts.such ως σύζευξη, παρέμβυσμα ελαίου, υδραυλικά μέρη. Ηλεκτρικά μέρη εκσκαφέων μερών εκσκαφέων λαστιχένια, εκσκαφέας που φορούν τα μέρη, τα μέρη μηχανών, τα φίλτρα εκσκαφέων, τα εργαλεία εκσκαφέων, τα μέρη εκσκαφέων A/$l*c ρουλεμάν, τα μέρη συστημάτων προσγείωσης εκσκαφέων και μερικές συζεύξεις αεροσυμπιεστών.

Τα μέρη που παρέχουμε μπορούν να χρησιμοποιηθούν στους εκσκαφείς εμπορικών σημάτων: KOMATSU, Hitachi, Sumitomo, Hyundai, Caterpillar, περίπτωση, Liebherr, Kobelco, Kato, Sany, Lonking, προς τον ήλιο, Liugong, Samsung, Daewoo, Doosan, VOLVO, Cummins Isuzu, Yanmar, Kawasaki και Mitsubishi κ.λπ.

Χρόνος μπαρ : 2019-09-19 11:28:10 >> κατάλογος ειδήσεων
Στοιχεία επικοινωνίας
Yingfeng Construction Machinery Limited

Υπεύθυνος Επικοινωνίας: Ms. Sherrie Zhang

Τηλ.:: 86-137-63367453

Φαξ: 86-20-32364713

Στείλετε το ερώτημά σας απευθείας σε εμάς (0 / 3000)